Measures in the English Seminar / Maßnahmen des Englischen Seminars

Covid-19 (Coronavirus)-measures in the English Seminar: The Seminar is concerned about the current situation and is interested in the wellbeing of  students and staff. Until further notice, please keep physical contact with the secretarial and administrative staff to a minimum. Use email to get in touch (office@engsem.uni-hannover.de). PL certificates will be sent directly to the examinations office, SL certificates will be held in the secretary's office. Please do not pick them up unless you really need them urgently (e.g. in order to register for your final exams). Stay healthy!

Covid-19 (Coronavirus)-Maßnahmen im Englischen Seminar: Das Seminar nimmt die aktuelle Situation mit Besorgnis zur Kenntnis und bittet darum, im Interesse der Gesundheit von Studierenden und Mitarbeiter*innen den direkten Kontakt mit dem Sekretariat und der Verwaltung auf ein Minimum zu beschränken. Bitte nutzen Sie Email, um in Kontakt zu treten (office@engsem.uni-hannover.de). PL-Bescheinigungen werden direkt ans Akademische Prüfungsamt geschickt. SL-Scheine sollten derzeit nur abgeholt werden, wenn sie dringend (etwa zur Prüfungsanmeldung ) benötigt werden. Bleiben Sie gesund!